Monday, January 7, 2013

Pondělí 7.1. - 10 km

Dneska jsem se na běhání těšil a doufal, že ze mě spadne ta únava, kterou jsem cítil celý den. V plánu byl po rychlém běhu včera výklus s delší vzdáleností. Pomýšlel jsem na 10 km hned od počátku a muselo by to jít opravdu ztuha, abych to zkrátil.
Naštěstí jsem se rozběhl velmi dobře a to tak, že jsem ještě v prvním kilometru zvýšil rychlost, kterou jsem plánoval na celý běh. A nemusel jsem ani jednou pomýšlet na zpomalení.
Poslední kilometr jsem si dal dokonce velmi svižným tempem a na konci jsem si byl jistý, že kdyby na to přišlo, ještě pár kilometrů bych přidal. Ale tolik času dneska nemám.
Zajímavým milníkem je fakt, že jsem pro svoje Free Run ID dosáhl 400 kilometrů. A jelikož je tak 90% na pásu, tak mám představu, kolik jsem na tom točivém nesmyslu už naběhal.
Nemůžu z toho dneska mít jiný než dobrý pocit, protože čas na desítku jsem měl i tímhle odpočinkovým tempem 57:35 a to je stejně jako na podzim na závodech. Takže ten systém, který se tréninku snažím dát, začíná být znát. A taková zlepšování potěší.



http://go.nike.com/05soe43h 

No comments:

Post a Comment